E-mailAfdrukkenExport ICS

Regiobijeenkomst Groningen

Evenement

Titel:
Regiobijeenkomst Groningen
Wanneer:
wo, 30. januari 2019
Locatie:
Groningen, Groningen
Categorie:
Bijeenkomst BAB
Gemaakt door:
Hannah Bijlsma

Omschrijving

Regiobijeenkomst BAB - Groningen
In samenwerking met ODIOM


Op woensdag 30 januari 2019 organiseert BAB een regiobijeenkomst voor leden van BAB uit de omgeving Groningen en voor vierdejaars AOLB-studenten, in samenwerking met ODIOM (studievereniging RuG). Je wordt tijdens de bijeenkomst geïnspireerd door een lezing van Danny Kostons over een onderwijsinhoudelijk thema rondom onderzoek dat hij uitvoert. Na deze lezing kun je kiezen voor een workshop. Er worden vier workshops aangeboden in verschillende richtingen:

• Onderwijskunde: workshop over een onderwijskundig inhoudelijk thema (door AVOG, onder voorbehoud).
• Academische leerkrachten: door leden van BAB wordt een workshop verzorgd over onderhandelen met je bestuurder/schoolleider over jouw positie als academische leerkracht.
• Orthopedagogiek: door de alumnivereniging van orthopedagogiek wordt een workshop verzorgd.

Tijdens de bijeenkomst kies je voor de workshop van je keuze. Na de workshops is er gelegenheid om na te praten en te netwerken tijdens de netwerkborrel. Verschillende bedrijven zullen aanwezig zijn met een stand.

De locatie wordt z.s.m. bekend gemaakt, maar is (logischerwijs) in de stad Groningen. Houd de nieuwsbrief van BAB in de gaten!

Het programma is als volgt:

18.45 Inloop met koffie/thee
19.00 Lezing Danny Kostons
20.00 Start workshops
21.00 Netwerkborrel

Aanmelden voor deze bijeenkomst? KLIK HIER

De Beroepsvereniging Academici Basisonderwijs organiseert in het schooljaar 2018-2019 vier regiobijeenkomsten voor haar leden in Groningen, Amsterdam, Leiden en Nijmegen. De invulling van de bijeenkomsten is verschillend, omdat het georganiseerd wordt in samenwerking met regionale partijen. Houd onze nieuwsbrief in de gaten! 
Wil je actief betrokken zijn bij de organisatie van een regiobijeenkomst? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!


Locatie

Locatie:
Groningen
Plaats:
Groningen
Provincie:
Groningen