E-mailAfdrukkenExport ICS

ResearchED 2018

Evenement

Titel:
ResearchED 2018
Wanneer:
za, 20. januari 2018, 09:00 h - 16:00 h
Locatie:
Amsterdam, Noord Holland
Categorie:
Congres
Gemaakt door:
Hannah Bijlsma

Omschrijving

Na een groot succes in januari 2017 (een verslag van vorig jaar leest u hier) zijn we als Beroepsvereniging Academici Basisonderwijs opnieuw gevraagd om een bijdrage te leveren aan de ResearchED conferentie op 20 januari 2018! 


SCHIJF JE HIER IN MET KORTING!

Daarvoor kun je de kortingscode 10euroBAB gebruiken.

Twee werelden van onderzoek en onderwijspraktijk worden tijdens deze conferentie duidelijk met elkaar verweven. Workshops, lezingen en netwerkborrels worden georganiseerd om te inspireren en te worden ge├»nspireerd. 

BAB geeft deze dag een workshop waarin 'good practices' uit de praktijk een podium krijgen. Academische leerkrachten kunnen namelijk door hun capaciteiten en vaardigheden van grote meerwaarde zijn voor het primair onderwijs. Maar de komst van academische leraren in het basisonderwijs vraagt ook om een ander rol van de leraar, die verder gaat dan lesgevende taken. Wat heeft de academische leerkracht het po te bieden en waarin ligt hun onderscheidend vermogen? En wat heeft het po de academische leraar te bieden?

Tijdens deze workshop zullen de volgende academische leerkrachten aanwezig zijn: Gijs de Groot, Linda Litjens en Sophie Oudman. Daarnaast zal vanuit de academische lerarenopleiding Hanke Korpershoek aanwezig zijn. Zij zullen vanuit hun perspectief op bovenstaande vragen een antwoord formuleren.
Meer informatie over de workshop vind je hier.


Locatie

Locatie:
Zie beschrijving
Plaats:
Amsterdam
Provincie:
Noord Holland
Land:
Netherlands