E-mailAfdrukkenExport ICS

Regiobijeenkomst Groningen

Evenement

Titel:
Regiobijeenkomst Groningen
Wanneer:
do, 15. februari 2018, 19:00 h - 21:00 h
Locatie:
Groningen, Groningen
Categorie:
Uitnodiging
Gemaakt door:
Hannah Bijlsma

Omschrijving

Netwerkborrel Groningen! 

Op donderdag 15 februari 2018 organiseert de Beroepsvereniging Academici Basisonderwijs in samenwerking met Alumnivereniging Orthopedagogiek, Alumnivereniging Onderwijskunde (AVOG), Studievereniging ODIOM en de gerelateerde opleidingen een avond voor masterstudenten, net afgestudeerden en langer afgestudeerden van de studies Pedagogische Wetenschappen, Onderwijskunde, de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs en het Schakelprogramma.
De avond zal beginnen met een lezing van Carlijn van der Berg, werkzaam in de jeugdzorg en orthopedagogiek. Vervolgens zal Hilde Hacquebord, oprichter van Diataal, een lezing verzorgen. Aansluitend is er een borrel. Tijdens deze borrel staan de hierboven genoemde organisaties, Accare, Randstad, Succes for All, Stichting Amigo en andere organisaties met eventuele werk(ervarings)plekken klaar om in gesprek te gaan met de masterstudenten en alumni. Ook kunnen zij informatie geven en kan er inspiratie op worden gedaan. Daarnaast kunnen mensen uit aangrenzende vakgebieden op een laagdrempelige manier in gesprek komen en wordt de brug tussen studenten, net afgestudeerden en mensen die al langer alumnus zijn geslagen.

Locatie: Marie-lokezaal (Harmoniegebouw Rijksuniversiteit Groningen)
Inloop: 18.45 uur
Begin: 19.00 uur


Wil je bij deze netwerkborrel aanwezig zijn of meer informatie? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatie

Locatie:
Groningen
Plaats:
Groningen
Provincie:
Groningen